Το Ωδείο ΕΜΜΕΤΡΟΝ, ιδρύθηκε το 1997 ως Μουσική Σχολή και από το 2001, λειτουργεί ως Ωδείο

Ξεκίνησε σε μία δύσκολη εποχή για τα Μουσικά δρώμενα της χώρας, λόγω των πολλαπλών ανακατατάξεων στον τομέα της παιδείας γενικότερα. Γι αυτό το λόγο προσάρμοσε και μεθόδευσε, κατά τέτοιο τρόπο τις σπουδές, ώστε, να απευθύνονται, όχι μόνο στις ανάγκες της εποχής, αλλά να καλύπτουν και όλες τις ηλικίες.
Κατά την διάρκεια της λειτουργίας του Ωδείου αγκαλιάσαμε με ενδιαφέρον τους μαθητές, ώστε, να αγαπήσουν την Μουσική, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, με αποτέλεσμα να ασχοληθούν, όχι μόνο ερασιτεχνικά , αλλά και επαγγελματικά με αυτή.

sophia300Κατά την διάρκεια της λειτουργίας του Ωδείου αγκαλιάσαμε με ενδιαφέρον τους μαθητές, ώστε, να αγαπήσουν την Μουσική, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, με αποτέλεσμα να ασχοληθούν, όχι μόνο ερασιτεχνικά , αλλά και επαγγελματικά με αυτή.

Οι απαιτήσεις για υψηλούς στόχους, καθιστούν απαραίτητη την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό σε σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας, ώστε, σπουδάζοντας κάποιος Μουσική, να προάγεται πνευματικά και να αντιμετωπίζει διαφορετικά το μέλλον.

Το Ωδείο, διαθέτει αίθουσες άνετες και λειτουργικές, με αποτέλεσμα, οι μαθητές και οι συνοδοί των, να νοιώθουν ευχάριστα, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον. Οι καθηγητές του Ωδείου ΕΜΜΕΤΡΟΝ, είναι διπλωματούχοι και καταξιωμένα στελέχη μεγάλων μουσικών ιδρυμάτων, επίσης, είναι σολίστες αναγνωρισμένοι στον χώρο της εργασίας των.
Το Ωδείο παρέχει πλήρη κύκλο σπουδών σε όλα τα τμήματα.


Με εκτίμηση,

Σοφία Ραλλιά-Θεοδωράκη
Καθηγήτρια Πιάνου-Ανώτερων Θεωρητικών
ΙΔΡΥΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ